Vedat Milor: Bunun yaptığı roketle Mars’a filan gidilmez

Abonelik ücretini ödemediği için Twitter'daki 'mavi tik'i alınıp, sonra geri verilen Vedat Milor, Musk'a tepki gösterdi: "Bu adam her şeyi düşünmeden yapıyor. Yaptığı roketle Mars’a filan gidilmez."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aylık 8 dolarlık abonelik ücretini ödemediği için Twitter'ın 'mavi tik'ini kaldırıp daha sonra iade ettiği isimlerden olan yemek eleştirmeni Vedat Milor, sosyal medya devinin sahibi Elon Musk'ı eleştirdi.

'Mavi tik'i geri almak için ödeme yapmadığını belirten Milor, "Mavi tık için herhangi bir ödeme yapmadım. 1 milyon takipçi üzerindeki hesaplara mavi tıkları iade edildiği söylendi. Bu adam her şeyi düşünmeden yapıyor. İki gün sonra tekrar değiştiriyor. Bunun yaptığı roketle Mars’a filan gidilmez. O düzeltmeleri yapana kadar yolda patlar. 

Algoritma nedeniyle yüksek takipçili hesapların geriye düştüğünü görünce yapmış olmalı. Bu kadar basit bir şeyi bile önceden tartışmıyorlar. İlginç" ifadelerini kullandı.

Milor, Musk'ın abonelik ücreti kararının ardından "Elon Musk ve diğer tüm şımarık zenginlere her şeyin para olmadığını gösterebiliriz. Mavi tık nedeniyle etkileşim gücünü kaybetmediğimi kanıtlamak için lütfen retweet ve beğeni! Belki dünyayı değiştirmek imkansız ama kendi küçük devrimlerimizi yapabiliriz" demişti. 

(HABER MERKEZİ)