Van'dan Malazgirt'e kayyım taşımacılığı

Kayyım idaresindeki Van Büyükşehir Belediyesi, Malazgirt Zaferi’nin 952. Yıldönümü Devlet Kutlamaları nedeniyle yapılacak etkinliklere katılım için, belediye bütçesinden 300 adet minibüs kiralayacak.

Google Haberlere Abone ol

VAN  - 26 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Malazgirt Zaferi’nin 952. Yıldönümü Devlet Kutlamaları nedeniyle Van, Ahlat ve Malazgirt’te yapılacak etkinliklere katılım için, kayyım tarafından yönetilen Van Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, şoförleri ile birlikte 300 adet minibüs kiralaması yapacak.

Van Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan teknik şartnameye göre: Malazgirt, Ahlat ve Van’daki kutlamalara katılımcıların ulaşımlarını sağlamak için bir günlük 300 adet minibüs kiralanacak.



Kiralanacak araçlar ile ilgili belirtilen teknik özelliklere göre: Kiralanacak olan minibüslerin en az 2002 model ve üzeri olması, koltuk sayısının 12’nin üzerinde olması ve motor gücü yüksek olması gibi detaylara da yer verildi. Ayrıca kiralanacak olan minibüslerin tüm yakıt masrafları ve araçları kullanacak olan şoförlerin yevmiyelerinin de Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı eklendi.