'Uyuyor' diye otomobilde bıraktıkları çocuk öldü

Adana'da bir baba uyuyor diye çocuğunu otomobilde bıraktı. Baygın bulunan çocuk kurtarılamadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana’da uyuduğu için babasının arabada bıraktığı 3 yaşındaki B.A.M. bir süre sonra otomobilde ölü bulundu. Sıcak ve havasızlıktan öldüğü düşünülen çocuğun babası ifadesinde, "Oğlum uyuyor diye kıyamadım. Camları biraz açık bırakıp gittim. Yarım saat sonra döndüğümde baygın olduğunu gördüm" dedi.

DHA'nın aktardığına göre, olay, dün saat 17.30 sıralarında Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi'nde meydana geldi. Hıba Alheraki ve Sifeddin M. çifti, akraba ziyareti için Adana’ya geldi. Aile, akrabalarının evine geldikten sonra baba, kent merkezinde iş yeri bulunan kardeşini ziyaret etmek istedi. Çocuğun da gelmek istemesi üzerine baba-oğul birlikte iş yerine gitti.

Otomobili park eden Sifeddin M., oğlunun arka koltukta uyuduğunu görünce onu araçta bırakıp kardeşinin yanına gitti. Bir süre sonra otomobile dönen baba, oğlunu araçta baygın buldu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamadı.

'OĞLUM UYUYOR DİYE KIYAMADIM'

Olayın ardından Sifeddin M. ile eşi Hıba Alheraki gözaltına alındı. Babanın emniyetteki ifadesinde, "Oğlum evden çıkarken arkamdan ağlayarak gelmek istedi. Kardeşimin iş yerini ziyaret etmek için gittiğim yerde otomobili gölgeye park ettim. Oğlum uyuyor diye kıyamadım. Camları biraz açık bırakıp gittim. Yarım saat sonra döndüğümde baygın olduğunu gördüm. Sağlık ekibini çağırdık, hastaneye götürdüklerinde ölmüştü" dediği öğrenildi.

Çift, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. B.A.M.'nın cenazesi sabah saatlerinde Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Kesin ölüm nedeni otopsi sonucu ile belirlenecek. (HABER MERKEZİ)

Etiketler adana unutmak ölü