Uykusuz'dan Melih Bulu'ya: Nereden bakarsan bak liyakatsizsin

Leman'ın ardından Uykusuz da kapağını Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerin karşı karşıya kaldığı hukuksuzluğa ve polis şiddetine ayırdı. Kapakta Melih Bulu, 'liyakatsiz' olarak eleştirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerin Cumhurbaşkanlığı kararıyla rektörlüğe atanan eski AK Parti milletvekili aday adayı Prof. Dr. Melih Bulu'ya karşı protestolar dün de devam etti. Gün içinde çok sayıda öğrenci gözaltına alınırken polis kampüse girerek öğrencilere saldırdı.

Gözaltına alınan öğrenciler otobüslerle kampüsten çıkartılarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Mizah dergisi Uykusuz, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine yönelik şiddet ve gözaltıların ardından yayınladığı yeni sayısında Melih Bulu'yu kapağa taşıdı. Dergi, yeni sayıyı sosyal medya hesabından "Nereden bakarsan bak liyakatsizsin" sözleriyle duyurdu. 

NE OLMUŞTU?

'Kayyım rektör' protestolarına yönelik başlatılan 'Kabe fotoğrafı' soruşturmasında tutuklanan Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri videolu mesaj gönderdi: Moralimiz çok kötü değil, itirazlar edilecek. Bizim için çok endişelenmeyin, destekleyin. Bundan sonrası sizde. (HABER MERKEZİ)