Ümit Özdağ'dan İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy'a: Haluk'a selam söyle

Balıkesir'deki il kongresi öncesi İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile sosyal medyada tartışan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "Kriminal unsursun, yargılanacaksın. Haluk’a selam söyle" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy arasında Özdağ'ın Balıkesir'e gideceğini açıklamasının ardından başlayan polemik devam ediyor.

Zafer Partisi'nin 17 Temmuz'da yapacağı il kongresi için kiralanan salonun Balıkesir Valisi'nin baskısı üzerine belediye başkanı tarafından "tadilat başlayacak" gerekçesiyle iptal edildiğini ileri süren Özdağ, 8 Temmuz'da yaptığı açıklamada "Geliyorum. Balıkesir'e almamayı deneyin, görelim gücünüz yetecek mi?" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya hesabından Özdağ'a cevap veren Ersoy ise "Yöneticileriniz dilekçeyi daha bugün vermiş. Henüz cevap bile verilmemiş. Bu mübarek arefe gününde böyle bir yalan ve iftirayı ancak senin gibi bir yalan propaganda uzmanı yapabilir ve bundan ancak sen utanmazsın" demişti.

'MEHMET, BALIK YE'

İkili arasındaki polemik Özdağ'ın "Süleyman Soylu, sanırım yardımcı seçmeden önce özel terbiyesizlik testi yapıp en terbiyesizleri kendine yardımcı seçiyorsun. Üstelik konuyu anlamamış. Mehmet balık ye, belki faydası olur. Terbiye konusunda umutsuz olduğun için önerim yok" paylaşımı ile devam ederken Ersoy ise, "Bana; Yalanı, iftirayı, riyakârlığı, provokatörlüğü, kışkırtıcılığı, emelleri için meşru gören, arsızlığı yaşam biçimi haline getirmiş, her yatsı mumları söndürülen ama sıkılmadan yalanlarına devam eden hiçbir zavallı terbiye dersi veremez" şeklinde cevap vermişti.

'KRİMİNAL UNSURSUN, YARGILANACAKSIN'

Özdağ, bugün yaptığı son paylaşımda ise "Mehmet Ersoy sen devlet terbiyesinden yoksun bir adamsın. Ve kriminal unsursun. Yargılanacaksın. Haluk’a selam söyle" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)