Ümit Özdağ ve Süleyman Soylu ne konuştu?

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, Ümit Özdağ ve Süleyman soylu arasında küfürleşmeye kadar giden sürecin ayrıntılarını anlattı, Soylu'nun, Özdağ'a "bir gün karşına çıkacağım" dediğini aktardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ümit Özdağ ve Süleyman Soylu arasındaki gerilim son olarak Özdağ'ın "karşılıklı küfürleşme yaşadık" açıklamasıyla yeniden gündem oldu. Daha önce Soylu'nun "operasyon çocuğu" sözleri üzerine İçişleri Bakanlığı'na giden ama içeri alınmayan Özdağ, bu kez Soylu ile yaptığı telefon görüşmesinde küfürleşme yaşandığını yazdı.

Halk TV'den yayınlanan "Açıkça" programına katılan Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, görüşmeye ilişkin duyumlarını şöyle anlattı: 

"Ümit Özdağ bazı sosyal medya trollerinin bel altı haber metinleriyle kendisinin ve partisinin yöneticilerinin yıpratılmaya çalışılmasında Süleyman Soylu'nun bağlantılı olduğunu düşünmüş. Özdağ, bunun üzerine daha önce bir AKP milletvekili aracılığıyla böyle haberler yapılmaması yönünde Soylu'ya haber göndermiş. Bir iki gün içinde benzeri bir bel altı operasyonu gözlemleyince whatsapp mesajıyla Süleyman Soylu'ya 'Ben de bildiklerimi anlatırım' gibi bir mesaj yollamış. Bundan sonra Süleyman Soylu Ümit Özdağ'ı aramış ve Soylu, Özdağ'a küfür etmeye başlamış ve karşılıklı küfürler yaşanmış. Özdağ, senden korkmuyorum mesajı verirken Soylu da 'Bir gün karşına çıkacağım' mesajı vermiş. Zafer Partisi ve Ümit Özdağ cephesinden gelen kulisler bu yönde" (HABER MERKEZİ)