Ülkü Ocakları Başkanı'ndan gazeteci Neşe İdil'e 'beyaz toros' tehdidi

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Saltık, gazeteci Neşe İdil'i tehdit ederek, 'beyaz toros' göndermesi yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz günlerde bir haber paylaşan Sor Ajans isimli X (Twitter) hesabı, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Saltık hakkında bir iddiada bulundu.

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Saltık’ın, 6 yıl önce arkadaşı Mehmet Yıldırım’ın 13 yaşındaki kızkardeşine uyuşturucu verip tecavüz ettiğini ve bu sebeple Mehmet Yıldırım tarafından af tüfeğiyle göğsünden vurulup yaralandığını öne sürmüştü.

Olayın ardından Mehmet Yıldırım, cezaevine atıldığı ama Saltık'ın herhangi bir ceza almadığını belirtmişti.

GAZETECİ NEŞE İDİL'E TEHDİT: KEMİK ÇATIRDATIR

Paylaşım sonrası X hesabından videolu açıklama paylaşan Mehmet Saltık, gazeteci Neşe İdil'i hedef alarak tehdit etti. Videoda 'beyaz toros' ayrıntısı dikkat çekti.

Saltık şunları söyledi:

“PKK tarafından fonlanan birçok kez terör örgütüne yardım ve yataklıktan fişlenmiş kendini gazeteci zanneden Neşe İdil denen mahluk ve onunla bağlantılı olan Sor ajans denen alçak ile, Türk adaleti karşısında hesaplaşacağız. Ülkü Ocakları ağır yüktür, kemik çatırdatır.”— SOR AJANS (@Sor_Ajans) December 1, 2023

Mehmet Saltık ayrıca, "Annene hediye göndermek istersen TSK'yı ara. PKK yandaşlarına Türk devletinden yeni trend" diyerek siyah poşetli bir paylaşımda bulundu. (HABER MERKEZİ)