Ülkü Ocakları, Ayyüce Türkeş'i 'hain' ilan etti

Ülkü Ocakları, İYİ Partili Ayyüce Türkeş Taş'ın afişinin yanına kendi afişini astı. Pankartta "Adana'da ihanete geçit yok" ifadesi yer aldı ve Ayyüce Türkeş'in afişini gösteren bir ok işareti çizildi.

Fotoğraf: Sosyal medya
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş Taş, İYİ Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Ayyüce Türkeş’in "Adana’nın hakkı daha fazlası" yazılı pankartının yanına Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı tarafından, Alparslan Türkeş’in, "Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar tayin eder!" sözünün yer aldığı bir pankart asıldı. 

Pankartın sol alt kısmında ise "Adana'da ihanete geçit yok!" ifadesiyle Ayyüce Türkeş'in afişini gösteren bir ok işareti yer aldı.

Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy, pankartların yer aldığı bir videoyu, Alparslan Türkeş'in "Ülkücü; Milliyetçi Hareket Partisi'nde olur. Milliyetçi Hareket Partisi'nde olmayan ülkücü değildir, gittiği yerin damgasını yemiştir" sözüyle sosyal medya hesabından paylaştı.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Ülkü Ocakları'nın pankartına tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Poyraz, "Adana Milletvekilimiz ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ayyüce Türkeş Taş'a karşı yürütmeye çalışılan kara propagandayı nefretle kınıyorum. Nezaketi, cesareti, donanımı ve dostluğu ile Adana’mızı en güzel şekilde temsil ediyor ve edecektir" dedi.

(HABER MERKEZİ)