Uğur Dündar'dan SADAT'a tepki: Haddinizi bilin, tahrik etmeyin

Uğur Dündar, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alan SADAT'a tepki gösterdi: "Kılıçdaroğlu'nun ardında milyonlar olduğunu iyi belleyin, tahrik etmeyin."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TV100'de Uğur Dündar'ın konuğu olduğu programı sırasında eli silahlı ve maskeli kişilerin fotoğrafının bulunduğu SADAT reklamı yayınlandı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepkisinin ardından SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi Kılıçdaroğlu'nu hedef alan yeni bir paylaşım yaptı. SADAT'ın bu paylaşımına Uğur Dündar'dan sert tepki geldi. 

Dündar, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Paramiliter artığı Sadat kim, hayatını demokrasiye, özgürlüklere ve hukukun üstünlüğüne adamış CHP Lideri Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdite yeltenmek, provokasyon yapmak kim? Haddinizi bilin, kendinize gelin, Kılıçdaroğlu'nun ardında milyonlar olduğunu iyi belleyin, tahrik etmeyin!" diye yazdı.

Uğur Dündar dünkü programın ardından gelen tepkilere karşı da açıklama yapmıştı:

“Programın içine alınan reklâmlar konusunda hiçbir bilgim, ilgim yok. Reklâm bölümü bir aydır kullanılan Sadat reklamını, yaklaşık üç saati bulan bizim programın yayınında sadece sekiz saniye kullanmış. Televizyon yönetiminin müdahalesiyle kaldırılmış. Ve tekrar ekrana getirilmemiş"

Kemal Kılıçdaroğlu da SADAT'a yönelik tepki göstermişti: 

 "O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!"

SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi ise Kılıçdaroğlu'na yönelik alaycı ifadeler kullanarak yaptığı açıklamada reklamı Kılıçdaroğlu'nun programına planlı bir şekilde verdiklerini belirtmişti. TV100 yönetimi ise ilk açıklamalarında reklam departmanının tecrübesizliği nedeniyle böyle bir olay yaşandığını açıklamış, Melih Tanrıverdi'nin açıklamasından sonra ise SADAT'ı kendilerine operasyon düzenlemekle suçlamıştı. (HABER MERKEZİ)