Tuzla'da motosikletli çifte baltalı saldırı girişimi

Tuzla'da üzerinde bir çiftin bulunduğu motosikleti sıkıştıran otomobil sürücüsü, çıkan tartışmanın ardından çifte baltayla saldırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Tuzla'da motosikletleriyle seyir halindeki çifte, kendilerini sıkıştıran otomobilin sürücüsü tarafından baltalı saldırı girişiminde bulunuldu.

AA'nın haberine göre, 24 Aralık Pazar saat 00.15'te Ramazan T. ve kız arkadaşı Yağmur Ö. motosikletleri ile Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'nde ilerlerken bu esnada ara sokaktan caddeye çıkan ve henüz ismi öğrenilemeyen 34 BE 1058 plakalı otomobilin sürücüsü tarafından sıkıştırıldı. Sürücü ile motosikleti kullanan Yağmur Ö. arasında çıkan sözlü tartışmaya Ramazan T. de müdahil oldu.

Tartışmanın büyümesiyle araçtan inen sürücü ile yanındaki arkadaşı, motosikletli çiftin üzerine yürüdü. Çıkan kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. Ardından otomobil sürücüsü aracından aldığı balta ile Ramazan T. ve Yağmur Ö'ye saldırı girişiminde bulundu.

SALDIRI ANI KASK KAMERASINDA

Öte yandan yaşananlar Ramazan T'nin kask kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin Yağmur Ö'nün kullandığı motosikleti sıkıştırması, sürücü ile sözlü tartışma yaşanması ve Ramazan T'nin olaya müdahil olmasıyla başlayan kavga anları yer aldı. (HABER MERKEZİ)