Tuzla'da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın kontrol altına alındı

İstanbul Tuzla'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Çevre ilçelerden de itfaiye ekiplerinin sevk edilirken, 3 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Tuzla ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor.

DHA'nın haberine göre, Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir geri dönüşüm tesisinde, saat 18.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

6 bin metrekarelik alandaki tesisten dumanların yükseldiğini görenler itfaiye ekiplerine haber verdi. Tesisten yüklesen dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü.

Olay yerine İstanbul'un çeşitli ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bulundu.

İtfaiyenin dışarıdan müdahale edebilmesi için iş makinesi ile tesisin dış kaplamaları söküldü. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, tesiste hasar oluştu. (HABER MERKEZİ)

Etiketler İstanbul Tuzla Yangın