Tuzla'da devir teslim: Çok sıkı çalışacağız

Tuzla'nın yeni belediye başkanı CHP'li Bingöl, yüzde 12 fark attığı AK Partili Yazıcı'dan görevi devraldı.

Fotoğraf: ANKA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yerel seçimlerde en yakın rakibine yüzde 12'ye yakın fark atmasına rağmen AK Parti'nin itirazı nedeniyle mazbatayı alması geciken CHP'li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, mazbata ve devir-teslim töreninin ardından görevine başladı.

Tuzla Belediye Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim töreninde eski başkan Şadi Yazıcı'dan görevi devralan Bingöl "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu önderliğinde Tuzla’ya da çok güzel hizmetleri Allah’ın izniyle kazandırıyor olacağız. Çok sıkı çalışacağız, gençliğimizin enerjisi ile daha fazla çalışıp çok güzel hizmetler yapacağız, çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

'HALKIMIZIN TAKDİRİ DE HER ZAMAN HER ŞEYİN ÜSTÜNDE'

Eski Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Bizi 2009 yılı itibariyle belediye başkanlığına oturtan halkımız 2014-2019 ve 2024’e kadar bize gönül verdi. Biz de halkımıza hizmet etmeye çalıştık, gayret ettik, çabaladık. Vatandaşlarımızın, gönlümüzde yeri oldu. Tuzla’da 15 yıl geçirdik 2024’te sandığa gittik ve halkımız Eren Ali başkanımızı seçtiler. Tebrik ediyorum, halkımızın takdiri de her zaman her şeyin üstündedir” dedi.

DEVRETMEDEN 58 MİLYONLUK İHALE YAPTI

Seçim sonrası AK Parti'den CHP'ye geçen Tuzla Belediyesi, yönetimi devretmeden belediyeye ait taşınmazı satışa çıkarmıştı. İBB Başkanı Ekrem imamoğlu 57 milyon 750 bin TL'lik ihaleye tepki göstermişti.

(HABER MERKEZİ)