İstanbul'da üst geçit çöktü

Hasdal Kışlası önündeki üst geçit çöktü. Ölen ya da yaralanan yok. Yol trafiğe kapatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Eyüpsultan'da Hasdal-Kemerburgaz yolundaki Hasdal Kışlası önünde üst geçit çöktü. Çökme nedeni henüz belirlenemedi.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yolda hasar oluştu ve Kağıthane istikameti araç trafiğine kapatıldı. Üst geçidin kaldırılması için çalışmalar başlayacak.

KAYMAKAM: METRO İNŞAATI DA ZARAR GÖRMEDİ

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kara "Şükürler olsun ki herhangi bir ölü, yaralı veya vatandaşın arabasının üst geçit altında kalması gibi bir vaka yaşanmadı" dedi. Kara şöyle konuştu:

"Üst geçidin çökmesi dolayısıyla şükürler olsun ki herhangi bir ölü, yaralı veya vatandaşın arabasının üst geçit altında kalması gibi bir vaka yaşanmadı. Metro inşaatına çok büyük bir zarar vermediğini memnuniyetle öğrendim. Hepimize geçmiş olsun. Vatandaşlarımızın başka bir yoldan sevk edilerek trafiğin kontrol edilmesi konusunda arkadaşlar önlemlerini almış durumdalar. Her türlü tedbir alındı."

VALİLİK: TAHKİKAT BAŞLADI

İstanbul Valiliği de çöken üst geçitle ilgili açıklamada bulundu:

"Bugün saat 08.30 sıralarında Eyüpsultan İlçemiz Hasdal Kışlası önünde D020 Karayolu üzerindeki yaya üst geçidi, henüz tespit edilemeyen bir nedenle çökmüştür.

Çöken yaya geçici çevresinde gerekli emniyet tedbirleri alınmış olup, yolun Alibeyköy istikameti trafiğe kapatılmıştır.

Yapılacak enkaz kaldırma çalışmaları nedeniyle ulaşım Kemerburgaz Kavşağından, Maslak-Ayazağa istikametine yönlendirilmektedir.

Olay nedeniyle herhangi bir yaralı veya can kaybımız yoktur.

Konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır."

(İSTANBUL/AA)