Televizyon patladı: 5 aylık bebek öldü

Denizli'de televizyonun patlaması sonucu çıkan yangında 5 aylık bebek öldü. 2 yaşındaki ablası yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizli'nin Baklan ilçesinde bir evde yangın çıktı. Yangında beşiğinde yaralanan bebek kaldırıldığı hastanede vefat etti. İki yaşındaki ablası tedavi altına alındı.

Beyelli Mahallesi'nde gerçekleşen olayda Sevgi ve Aytekin Akışık çiftine ait evin çocuk odasında bulunan televizyon sabah saatlerinde patladı. Yangının başladığı odada bulunan 4 yaşındaki Beyza Akışık kendi imkanlarıyla dışarı çıktı, 2 yaşındaki Eşenaz ile beşikte yatan 5 aylık İsmail Akışık'ı ise anneleri kurtardı.

Vücudunda yanıklar oluşan 5 aylık bebek ile kolundan yaralanan ablası Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak bebek müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Muhtar Sami Tuncel yaptığı açıklamada, babanın tarlada, annenin evin bahçesinde olduğu sırada çıkan yangını anne ve yakınlarının söndürmeye çalıştığını belirterek, "Annesi kapıdan giriyor. Yengesi kürekle camı kırıyor. Dalgıç pompayla içeri su sıkıyorlar. Annesinin beşikten yaralı kurtardığı 5 aylık İsmail vefat etti. Diğer çocuğun kolunda yanıklar var. Olay yerinde inceleme yaptılar, televizyondan başka bir şey yok" diye konuştu. (AA)