'Bilecik'in büyükşehir olmadığı anons ediliyor'

31 ilde alınan sokağa çıkma yasağı kararı, sosyal medyanın da gündeminde. Bilecik ve Afyonkarahisar'la ilgili yapılan paylaşımlar ise gecenin en çok etkileşim alan tweetlerinden oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta bu gece başlayan sokağa çıkma yasağı sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Sosyal medyada insanlar sokağa çıkma yasağı kararının ardından yaşananları esprilerle eleştirirken, Bilecik paylaşımı en çok etkileşim alan tweetler arasına girdi.

Bilecik ile ilgili paylaşımda "Bilecik'te belediye hoparlörlerinden Bilecik'in büyükşehir olmadığı anons ediliyor" diye yazıldı.

Bilecik Belediyesi de çok geçmeden bu tweet'i alıntılayarak "Böyle bir uygulamamız yoktur. Çünkü Büyükşehir olduğumuzu sanacak saflıkta hemşehrimiz yoktur. Tüm halkımıza duyurulur" dedi.

'BİZ İLÇEYİZ, BÜYÜKŞEHİR DEĞİL'

Bir başka esprili paylaşıma da Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl imza attı. Çöl, Twitter mesajında "Sevgili Sandıklı halkı, biz ilçeyiz. Afyonkarahisar Büyükşehir değil" ifadelerini kullandı. Başkan Çöl'ün bu sözleri de Twitter'da çok konuşuldu.