Elazığ'daki depremde bulunan değerli eşyaların sahipleri aranıyor

24 Ocak'ta Sivrice'de yaşanan deprem sonrası ekipler hasar tespit çalışmalarını sonlandırdı. Enkaz altından çıkarılan çok sayıda değerli eşya sahiplerine ulaştırılırken birçok saat, kolye, alyans, bilgisayar, yüzük, nakit para, cüzdan, evlenme cüzdanı, çanta ve telefon sahiplerini bekliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Elazığ'daki depremde enkaz altında bulunan ziynet eşyaları, para ve değerli eşyalar sahiplerine teslim ediliyor.

24 Ocak'ta Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından bin personelle yürütülen hasar tespit çalışmaları tamamlandı. Hasarlı binaların yıkımı ve enkaz kaldırma işlemleri ise devam ediyor.

Bakanlık personelince gerçekleştirilen enkaz kaldırma çalışmaları sırasında depremzedelere ait ziynet eşyası, para ve değerli eşyalara da rastlanılıyor. Bulunan eşyalar İl Emniyet Müdürlüğüne teslim ediliyor. Şimdiye kadar yürütülen çalışmalarda çok sayıda kol saati, küpe, yüzük, cep telefonu, bilgisayar, künye, kolye, bileklik, altın ve nakit para ile karşılaşıldı.

Bulunan pek çok değerli eşya sahiplerine teslim edildi. Ancak güvenlik güçlerine teslim edilen birçok saat, kolye, alyans, bilgisayar, yüzük, nakit para ile kadın çantası, cüzdan, evlenme cüzdanı, çantalar ve birçok hatırayı barındıran eşyanın da sahiplerini beklediği belirtildi. (AA)

Etiketler deprem eşya laptop enkaz