Şırnak'ta yakıt tankeri patladı: 1 kişi öldü

Şırnak'ta yediemin otoparkındaki yakıt tankerinin patlaması sonucu 1 kişi vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şırnak'ta yediemin otoparkında bulunan yakıt tankerinde patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Şırnak Sanayi Sitesi'ndeki yediemin otoparkında, yakıt taşımacılığında kullanılan tankerde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Patlamada Jindar ve Delil Şan ile İbrahim Zeyrek yaralandı. Patlamanın haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri gönderildi.

Ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 17 yaşındaki Jindar Şan, vefat etti. Diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım da patlamanın yaşandığı otoparka geldi.

Patlamayla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Pehlivan, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamanın nedeninin henüz öğrenilemediği ve yakıt tankerinden çıktığının öngörüldüğünü belirtti.

Pehlivan, "Olayda maalesef 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikeleri yok. İş yeri sahibine geçmiş olsun diyorum. Vefat eden vatandaşımızın ailesine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi. Pehlivan, daha sonra beraberindekilerle hastanede yaralıları ziyaret etti. (ŞIRNAK/AA)

Etiketler şırnak patlama