Gaziantep'te fabrikada yangın çıktı

Gaziantep'teki bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, "Yangına 70 personel ve 48 araç ile müdahale ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Gaziantep 5'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri gören işçilerin ihbarı üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi ve OSB itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, su ve köpük sıkarak yangına müdahale ediyor. Öte yandan, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

'YANGINA 70 PERSONELLE MÜDAHALE EDİYORUZ'

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, bölgede çok yönlü araştırma ve inceleme çalışması başlattıklarını söyledi.

Yangının fabrikanın geri dönüşüm deposunda çıktığını tespit ettiklerini vurgulayan Yılmaz, "Yangını kontrol altına almaya çalışıyoruz. Fabrika sahibine henüz ulaşamadık. Dumandan sadece fabrika bekçisi etkilenmiş, oda ayakta tedavi edildi. Yangına 70 personel ve 48 araç ile müdahale ediyoruz. Ekiplerimizin yangına müdahalesi devam ediyor" diye konuştu. (GAZİANTEP/AA)