Darülaceze'ye ödülünü bağışladı

Füsun Kaslak TV'de 30 bin TL kazandı. Kaslak ödülü kaldığı Darülaceze'ye bağışladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Darülaceze'de kalan 68 yaşındaki Füsun Kaslak, bir televizyon kanalında katıldığı bilgi yarışmasında kazandığı ödülü kuruma bağışladı. Kısa süreli bir evlilik yapan ve sonrasında kimseye yük olmamak için 20 yıl önce Darülaceze'de yaşamaya karar veren Kaslak, kurumun İstanbul'da hayata geçireceği "Sosyal Hizmet Şehri" projesine katkıda bulunmak için bir televizyon kanalında yayınlanan bilgi yarışmasına katıldı. Yarışmada, kendisine yöneltilen soruları cevaplayarak, 30 bin lira kazanan Kaslak, ödülü kurumun projesi için bağışladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Kaslak'ın kendisine sarılırken ve yarışmada çekildiği 2 fotoğrafa yer vererek, "Darülaceze sakini Füsun teyzemiz katıldığı bilgi yarışmasından kazandığı ödülü, Darülacezemizin yeni kurulacak olan 'Sosyal Hizmet Şehri' projesine bağışladı. Ellerinden öperiz Füsun teyze" ifadelerini kullandı.

Füsun Kaslak da "Seve seve bağış yaptım. Faydalı bir proje olacak. Yeni yerimiz yapılıyor. Darülaceze ölürken beni yaşattı. Ben de yeni yapılacak projeye ufak bir katkım olsun diye bu bağışı aklıma koymuştum ve gerçekleştirdim. Çok iyi oldu. Çok mutlu oldum. Yine böyle bir şey olsa yine bağış yaparım" diye konuştu.