İsviçre Ticaret Odası Derneği'nden 8 Mart etkinliği

İsviçre Ticaret Odası Derneği, Türkiye'de kadınlar gününe özel 'Uzun, Kaliteli, Sağlıklı ve Mutlu Yaşam’ın Sırlarını Keşfetmek' konulu bir davet düzenliyor. Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği Başkan Yardımcısı Müriel Hayırel bu temayı seçmelerinin nedenini; sağlıklı uzun ama kaliteli yaşam isterken o yaşam için ne yapacağımızı ve nasıl yapacağımızı bilmememiz olarak belirtiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği, Türkiye İsviçre Başkonsolosluğu Dış Ticaret ve Yatırım Ofisi (Swiss Business Hub Turkey) işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 27 Şubat 2019 Raffles İstanbul’da “Longevity: Tips for staying long in the game” (Uzun, Kaliteli, Sağlıklı ve Mutlu Yaşam’ın Sırlarını Keşfetmek) konulu davete ev sahipliği yapıyor.

Hayırel, "Uzun sağlıklı kaliteli ve dolayısıyla mutlu yaşamı anlatırken elçimizin bizzat kadınlar olduğuna karar verdik. Ve işte bu nedenle bu yıl Türk ve dünya kadınlarını konunun sırlarını deşifre edecek uzman isimlerle tartışmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Raffles İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikte; konuklar, İndeks İçerik İletişim Danışmanlık Kurucusu Gazeteci/Yazar Yaprak Özer moderatörlüğünde, İsviçre Clinique La Prairie’den Dr. Mounir Ziadé, İsviçreli doğal kozmetik Ananné’ın Kurucusu Prof. Dr. Urs Pohlman, Sağlık Fütüristi Dr. Cenk Tezcan, 65+ Yaşlı Hakları Derneği Kurucusu Kognitif Nöroloji Uzmanı Dr. Gülüstü Salur, AlchemLife İş Geliştirme Başkanı Dr. Yücel İskender, sahne-sinema sanatçısı ve akademisyen Meltem Cumbul ile Cumhurbaşkanlığı Özel Ödülü sahibi Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar’ın aktarımlarını dinleyerek söyleşilerin bir parçası olacaklar. (HABER MERKEZİ)

.