Aracını yayaların üzerine süren kişi gözaltına alındı

Bakırköy'de bir sürücü aracını yayaların üzerine sürdü. En az 5 kişinin yaralandığı belirtildi. Gözaltına alınan sürücü polis merkezine götürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Bakırköy ilçesinde, araç içinde bir kadını darp ettiği sürücüye çevredekileri tepki gösterdi. Aracı yayaların üzerine süren sürücü, ters yöne girerek kaçtı. Yayalardan bazılarının yaralandığı belirtildi. Polis tarafından bulunan sürücü gözaltına alındı.

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde, otomobil içinde bir kadını darp ettiği öne sürülen G.S. isimli kişiye çevredekiler müdahale etti. Bu sırada tepki gösterenlerin üzerine üzerine aracı süren G.S. ters yöne girdi. Önüne çıkanlara çarpan sürücü kaçmaya çalıştı. Olayda 5 kişinin yaralandığı belirtildi.

Kaçan sürücü bir süre sonra polis tarafından yakalandı. Şüphelinin çevredekilerin tepkisi üzerine aynı araçla polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

'MİLLET KOVALADI, EMNİYET MÜDÜRÜ BURADAN ÇIKARDI'

Bir görgü tanığı, "Adam sevgilisini dövüyormuş, millet de görüp müdahale ediyor. Arabandan indiriyorlar, motosikletli gelip kaskıyla kafasına vuruyor. Arabasına binip kaldırımın üstüne bu sefer yayaları eziyor. Birkaç kişiyi hastaneye kaldırdılar. Ondan sonra 15-20 dakika sonra tekrar geliyor aynı yere. Bu sefer başka birine vuruyor, millet görünce millet 1 buçuk kilometre kovalıyor. Emniyet müdürü arabayı kullanarak buradan çıkardı onu." dedi.

Bir başka görgü tanığı da, "Motora çarptı, arabaya çarptı, sonra geri geldi kavga etmek için vatandaş da üstüne koştu, kaçtı şimdi. Herkesin üstüne arabayı sürdü, hiç durmadan devam etti, yaşlı çoluk çocuk demeden ezdi" diye konuştu. (İSTANBUL/DHA)

Etiketler istanbul Bakırköy