Gelin kaçtı damat polisi aradı!

Çorum'da görücü usulü evlendirilen Hicran T., düğün sırasında aileler arası çıkan kavgadan sonra salonu terk etti. Damadın 'kaçırıldı' şikayeti üzerine T. polis tarafından durduruldu.

Google Haberlere Abone ol

ÇORUM - İddiaya göre 30 yaşındaki Celal T., bir süre önce görücü usulüyle Hatay’da yaşayan Hicran T. ile tanıştı. Tanışmanın ardından evlilik kararı alan çift, Çorum’da önce nikah kıydı. Geçtiğimiz Cuma günü ise genç çift kentteki bir salonda düğün yaptı.

Ancak takı töreni sırasında gelin tarafının takıları almak istemesiyle düğün bir anda karıştı. Sözlü tartışma devam ederken gelin yakınlarıyla birlikte salonu terk etti.

GELİN KAÇIRILDI İDDİASI

Damat tarafı polisi arayarak gelinin kaçırıldığını söyleyip yardım istedi. İhbar üzerine polis şehrin giriş ve çıkışlarını tutarak söz konusu aracın peşine düştü. Gelin Hicran T.’nin içinde bulunduğu araç Ankara yolunda durduruldu.

Hicran T., kaçırılma olmadığını, kendi rızasıyla minibüse bindiğini dile getirirken, damat ve ailesi de gelin için verdikleri 15 bin TL’lik başlık parası, aracıya verdikleri 10 bin TL ve düğünde takılan takıların kendilerine verilmesi halinde şikayetçi olmayacaklarını söyledi. (DUVAR)