Engelli gencin Muharrem İnce sevgisi

Bedensel engelli olan Feride Kaşıkçı isimli genç Twitter'da, Muharrem İnce ile tanışmanın hayalini kurduğunu paylaştı. Akülü arabasının bile olmadığını söyleyen Kaşıkçı, bu hayalini gerçekleştirmek için insanlardan yardım istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bedensel engelli olduğunu belirten Feride Kaşıkçı isimli genç, hayalinin Muharrem İnce ile tanışmak ve onu yakından görmek olduğunu Twitter'dan paylaştı.

Ancak İnce'nin bugün düzenlenecek İstanbul mitingine katılmak için akülü arabasının olmadığını yazan genç, insanlardan sesini duyurmasına yardımcı olmalarını istedi.

CANAN KAFTANCIOĞLU'DAN YANIT GELDİ

Kaşıkçı'nın bu isteğine binlerce yanıt ve yardım isteği geldi. CHP İstanbul İl Başkanı tweet'e yanıt olarak "Dm’den iletişim bilgilerinizi bekliyorum. Hayaller gerçek olsun diyedir" diye yanıt yazdı.

'SIRTIMDA 22 VİDA VAR; CUMARTESİ DİŞİMİ SIKA SIKA KONYA'DAN KATILACAĞIM'

Canan Kaftancıoğlu, Konya'dan Maltepe'de düzenlenecek mitinge kendi imkanlarıyla katılmak istediğini söyleyen yüzde 79 engelli bir kişiye de ulaşarak "Bekliyoruz sevgili Özgür. Dm’den telefonunu atar mısın? İnancın gerçekliğe dönüşeceği ana eşlik etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayalım" diye yazdı.