Diyarbakır'da çatışma: 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı gerekçesiyle iki grup arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'da, arazi anlaşmazlı nedeniyle dün kavga eden iki grup arasında bugün de çatışma çıktı. Çatışmada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan ve dün sopalarla kavga eden iki grup, bugün yeniden karşı karşıya geldi. Silahların kullanıldığı kavga nedeniyle, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Polisi gören şüpheliler kaçarken, yaralı olanlara da sağlık ekipleri müdahale etti.

Olayın ardından bölgeye yakın bir özel hastaneye kaldırılan 4 yaralıdan 2'si, yaşamını yitirdi. Yakınlarının haber alması üzerine hastane önünde toplanan kalabalık nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilerek önlem alındı.

Olay yerinde bulunan bir otomobilin ise hastane önüne gelmesi de kısa süreli panik yaşattı. Polis, ekipleri anons edilen otomobili aradıktan sonra şoförün ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Polisler, çatışmanın yaşandığı yerin karşısında, cadde üzerinde otomobil içerisinde oturan 3 kişiyi de gözaltına aldı. (DİYARBAKIR/DHA)