Kadıköy'de restoran valesi tartıştığı 2 müşteriyi öldürdü

Kadıköy'de bir restoranın valesi tartıştığı müşterilere ateş açtı. 2 müşteri hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kadıköy'de bir restoranda müşterilerle valeler arasında silahlı kavga çıktı. Silahını çeken vele iki müşteriyi öldürdü.

Olay gece saat 00.30 sıralarında Kadıköy, Caddebostan Mahallesi İskele Sokak'ta bulunan bir restorantta meydana geldi. İddiaya göre restorandan çıkmak isteyen iki müşteriyle valeler arasında araçların geç getirilmesiyle nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce valelerden biri silahını çekerek müşterilere kurşun yağdırdı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kimliği henüz belirlenemeyen müşterinin vücuduna aldığı 3 kurşunla hayatını kaybettiğini belirledi. Karnına aldığı kurşunla yaralanan diğer müşteri ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarındaki kayıtları inceledi. Sokakta çok sayıda boş kovan bulundu. Saldırının ardından Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu da olay yerine gitti. (İSTANBUL/DHA)