Taksim Meydanı'nda 1 kişi gözaltına alındı

İstiklal Caddesi'nde, taciz iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı. Gecenin ilerleyen saatlerinde de Taksim Meydanı'nda 1 kişi daha gözaltına alındı. İstanbul Valisi Vasip Şahin de Taksim'de alınan güvenlik önlemlerini inceledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da, İstiklal Caddesi'nde yılbaşı kutlamaları için gelenler nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.

İstiklal Caddesi üzerinde görev yapan sivil polisler, tacizde bulunduğu ileri sürülen 1 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheli, işlemleri için polis merkezine götürüldü.

Yeni yılın ilk saatlerinde de Taksim Meydanı'nda 1 kişi taciz suçlamasıyla gözaltına alındı. Kelepçelenen şüpheli, Taksim Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile birlikte, Taksim'de yılbaşı için alınan güvenlik önlemlerini inceledi. Polislerin yeni yılını kutlayan Şahin, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şahin, "Bugün hem denizden hem karadan vatandaşlarımızın huzurlu yılbaşı geçirme adına arkadaşlarımız çalışıyor. Takip ettiğimiz kadarıyla herhangi bir olumsuzluk yok. İnşallah İstanbul huzurlu bir yılbaşı geçirecek, bunu temenni ediyoruz." dedi. (İSTANBUL/DHA)

Taksim Meydanı'nda bir jandarma personeli dronesavarla görev yaptı.