Ankara'da çatışma: 1 kişi hayatını kaybetti

Ankara'da Hüseyin Gök isimli kişi ile evinin önündeki otoparkçılar arasında çatışma çıktı. Çatışmanın ardından eve düzenlenen polis baskınında vurulan Gök, yaşamını yitirdi. Çatışmada, 1'i polis 2 kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da, Deniz Baykal'ın da tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesi yakınlarında Hüseyin Gök isimli kişi ile evinin önündeki otoparkçılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 1'i polis 2 kişi yaralandı. Etrafa ateş açan Gök, polis tarafından vuruldu ve hayatını kaybetti.

Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi karşısında, Hüseyin Gök ile aralarında husumet bulunan otoparkçı B.H.'yi, oturduğu evden ateş ederek silahla yaraladı. Gök, daha sonra uzun namlulu otomatik silahla etrafa ateş açmaya devam etti. Otoparkçılar ise Hüseyin Gök'ün evine kaldırım taşları atarak karşılık verdi.

Hüseyin Gök olay yerine giden polislere de ateş açtı. Polisler, evin camını ve kapısını kırarak içeri girmeye çalıştı. Bu sırada evin önündeki depo çatısının çökmesi üzerine bir polis memuru aşağı düşerek yaralandı. Polislerin eve düzenlediği baskında vurulan Gök, yaşamını yitirdi. (ANKARA/DHA)