Hastaneler acemi kasaplarla doldu!

Kurban Bayramı'nda hastaneler, kurban kesmeye çalışan acemi kasaplarla doldu. Kırıkkale'de 118 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, Adana'da 100 kişi hastaneye kaldırıldı!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kurban Bayramı'nın ilk gününde hastaneler acemi kasaplarla doldu. Yaralanan yüzlerce kişi farklı şehirlerde hastanelere akın etti. Kırıkkale'de kurban kesen 118 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelere götürüldü. Adıyaman'da hayvanların darbeleriyle yaralanan aralarında kadınların da olduğu 85 kişi acil servise götürüldü.

KIRIKKALE'DE 118 KİŞİ HASTANELİK

Türkiye'nin her yerinde sabahın ilk saatlerinde birçok kişi kurban kesimine başladı. Kırıkkale'de kurban kesmeye çalışan 118 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye götürüldü. Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorlar seferber oldu. Acemi kasaplar arasında durumu ağır olanlar müşahade altına alınırken, kimileri ise tedavilerini ayakta gördüler.

5

Boğaz'a yine kan aktı!Boğaz'a yine kan aktı!

ADIYAMAN'DA 85 KİŞİ YARALANDI!

Adıyaman'da ise 85 acemi kasap el, kol ve bacaklarından yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Acil servislerde tedaviye alınan yaralılar ayakta tedavileri yapılarak taburcu edildi. Kurban keserken birçok kişinin yaralandığı başka bir il ise Erzincan. Erzincan kent merkezi, ilçe, belde ve köylerden satın aldıkları kurbanlıkları kendileri kesmeye çalışan veya kesime yardımcı olanlar kesici aletler ile yaralandı. El, ayak ve bacak bölgelerinden bıçakla yaralanan acemi kasaplar, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Devlet Hastanesi ve özel hastaneye akın etti. Sabahın erken saatlerinde kurban kesimine başlayan 30 kişi hastanede tedavi edildi.

Yurdun çeşitli yerlerinden kurban keserken yaralanan kişilerin sayısı ise şöyle: Adana 100, Yozgat 51, Gaziantep Islahiye ilçesi 17. Erzurum da ise kurban kesmeye çalışan birçok kişi büyükşehir belediyesini arayarak, 'Boğa Timi'nden yardım istedi. (DHA)