Büyükada'da taciz ve darp

Büyükada'da denize giren sunucu Canan Tuğaner bir kişi tarafından görüntülendiğini fark etti. Şüphelinin yanına giden Tuğaner darp edildi ve alnı yarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Televizyon sunucusu Canan Tuğaner, Büyükada'da sahil kenarındayken cep telefonuyla görüntülerini çeken bir kişiyle tartıştı. Tacizci ve Tuğaner arasında başlayan tartışma arbedeye dönüştü ve darp edilen Tuğaner'in alnı yarıldı. Gözaltına alınan şüphelinin cep telefonundan Tuğaner'in görüntüleri çıktı.

Büyükada'daki olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Sunucu Canan Tuğaner, arkadaşıyla birlikte Büyükada'ya gitti. Burada denize giren Tuğaner, denizden çıkarken, cep telefonuyla görüşmeye başladı. Tuğaner bu sırada bir kişinin cep telefonuyla kendini görüntülediğini fark etti.

TUĞANER DARP RAPORU ALDI

Tuğaner, görüntüyü çeken kişinin yanına gidip ona tepki gösterdi. Canan Tuğaner ile İran uyruklu B.J. arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında darp edilen Tuğaner'in alnı yarıldı. Olaydan sonra şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin cep telefonundan Tuğaner'in görüntüleri çıktı. Darp raporu alan Tuğaner, B.J. hakkında şikayette bulundu.

'UMARIM GEREKLİ CEZAYI ALACAKTIR'

Olayın ardından Tuğaner, şunları söyledi: "Denize girip çıkmıştım ki gizlice videomun çekildiğini fark ettim. Müdahale edip telefonu elinden aldım. Kişinin İranlı olduğunu öğrendim. Polis çağırmak istedim, o arada bir arbede oldu. Sinirlerime hakim olamadım. Şikayette bulundum. Umarım gerekli cezayı alacaktır. İnsanların özgürlüğüne karışılmaması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah kim suç işlediyse cezasını bulur. Adalete güveniyorum." (İSTANBUL/DHA)