İntihardan canlı yayın izdihamı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'de işten çıkarılan bir taşeron işçi, intihar girişiminde bulundu. Çevrede toplanan çok sayıda kişi, olayı sosyal medyada yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Taşeron işçi İbrahim Halil A., işten çıkarıldığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde, intihar girişiminde bulundu. İntihar girişimi sırasında çevrede toplananlar ise olayı cep telefonları ile kaydedip sosyal medyada yayınladılar. İbrahim Halil A., Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifti'nin gelmesiyle polise teslim oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'nde 8 yıldır taşeron firma bünyesinde işçi olarak çalışan İbrahim Halil A., geçen ay açıklanmayan nedenle işten çıkarıldı. İşten çıkarılmasına tepki gösteren İbrahim Halil A., öğleden sonra belediye önüne geldi. Başkanlık girişinde başına kuru sıkı tabanca dayayan İbrahim Halil A., yeniden işe alınmasını isteyerek, aksi halde intihar edeceğini söyledi. Çevredekilerin ihbarıyla gelen polisler, güvenlik önlemi alıp vatandaşları uzaklaştırdı.

İbrahim Halil A.'yı gören çok sayıda kişi ise cep telefonlarıyla sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yaptılar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin gelmesiyle tabancayı bırakıp polise teslim oldu. İbrahim Halil A., Çiftçi'nin kendisini yeniden işe alınacağı sözü verdiği belirtti. İbrahim Halil A., ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. (ŞANLIURFA/DHA)