Rüzgar Çetin'e muşta davası

Rüzgar Çetin, bu kez karıştığı bir kavgada muştayla yumruk attığı iddiasıyla yargılanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin Ahmet İhsan Tigrel'i muşta ile yaraladığı iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

Rüzgar Çetin'in adı daha önce Beşiktaş'ta alkollü araç kullanırken neden olduğu kaza ile gündeme gelmişti. Bir polisin öldüğü bir polisin de yaralandığı kazanın ardından tutuklanan Çetin, 7 yıl 6 ay hapis cezası almış ve tahliye edilmişti. Rüzgar Çetin, bu kez karıştığı bir kavga nedeniyle hakim karşısına çıktı.

Çetin'in İstanbul Beyoğlu'ndaki Asmalımescit'te bir barda kavga ettiği Ahmet İhsan Tigrel'i muşta ile yumrukladığı iddia ediliyor. İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ikinci celsesi görülen duruşmaya, karşılıklı kavga ettikleri için müşteki-sanık sıfatıyla Rüzgar Çetin ve Ahmet İhsan Tigrel avukatlarıyla hazır bulundu. Hakim Halil İbrahim Çelebi, bilirkişi raporunun mahkemeye ualştığını tutanağa geçirdi.

'KONUŞACAK GİBİYDİLER AMA SALDIRDI'

Daha sonra Ahmet Tigrel'in tanıkları dinlendi. Tanıklardan Murat Yalçın, kavganın nasıl başladığını bilmediğini belirterek şunları anlattı: "Ahmet ile Rüzgar barda kavga ediyordu, ayırdık. Bodyguardlar Rüzgar'ı dışarı çıkardı. Bir süre içeride bekledik. Ortamın sakinleşmesi üzerine dışarı çıktık. Dışarı çıktığımızda ilk aşamada konuşacak gibiydiler. Fakat Rüzgar, Ahmet'e saldırdı. Elinde bir şey vardı, metaldi, ama tam olarak bilemiyorum."

Tanık Yasemin Yapan ise "Rüzgar ve Ahmet dışarıda konuşuyordu. Bu esnada Rüzgar, Ahmet'e yumruk attı" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Taraf avukatları bilirkiş raporunu inceledikten sonra beyanda bulunmayı talep ettiler. Duruşma, taraflara bilirkişi raporunu incelemeleri için süre verdi. Mahkeme, Rüzgar Çetin'in tanıklarına da davetiye çıkarılmasına karar vererek duruşmayı erteledi. Duruşma sonrasında Rüzgar Çetin, avukatıyla adliyeden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Asansörü kullanmayan Çetin, merdivenlerden koşarak indi. (İSTANBUL/DHA)