Barış imzacısı akademisyene imzalı tehdit

Barış İçin Akademisyenler bildirisine imza atan Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Uğur Kara'nın ofisinin kapısına tehdit unsurları içeren bir afiş asıldı. “AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları” imzalı afişte "Lakin vatanınıza, milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. Ali" ifadeleri yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Eskişehir’de Barış İçin Akademisyenler bildirisine imza atan Yrd. Doç. Dr. Uğur Kara’nın kapısına imzalı tehdit içeren bir afiş asıldı. Cumhuriyet'ten Kemal Göktaş'ın haberine göre, imzacı akademisyenlerden olan ve üniversiteye açtığı davayı kazanarak dönen Yrd. Doç. Dr. Uğur Kara’nın odasının kapısına bir adet tehdit içerikli afiş bırakıldı. “Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza, milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. Ali - Üniversitede terörist akademisyen istemiyoruz - AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları” yazılı afiş dün sabah fark edildi.

BİR AKADEMİSYEN DAHA TEHDİT EDİLMİŞ

Yrd. Doç. Dr. Kara, sabah odasına geldiğinde özel güvenlik görevlilerinin 3’ü kapısında, biri de duvardaki isminin altındaki 4 afişi kazıdıklarını gördü. Kara, görevlilere yaptıklarının delilleri karartma olduğu uyarısını yaptı. Ancak güvenlik şefi N.A, afişi kazımak zorunda olduklarını söyledi. Kara, kapısına asılan afişlerle ilgili Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Kara’nın dışında bir başka imzacı akademisyenin kapısındaki isminin altına da aynı afişin asıldığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)