Ayrılan eşinin evine baskın yaptı: 1 ölü

Samsun'da 31 yaşındaki Tarık Yıldız, pompalı tüfekle ateş ettiği kayınpederi 46 yaşındaki Arif Ertürk'ü öldürdü, kayınvalidesi 45 yaşındaki Havva Ertürk ise saldırıda ağır yaralandı. Tarık Yıldız, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tarık Yıldız ile Ayşe Yıldız evliliğinde anlaşmazlık başlayınca, genç kadın 4 ay önce çocuğunu yanına alıp babasının evine taşındı. Samsun'un İlkadım ilçesi Derebahçe mahallesindeki eve bu sabah yanında pompalı tüfekle gelen Tarık Yıldız, evin önünde bağırarak dışarı çıkmalarını istedi. Kayınpeder Arif Ertürk ve kayınvalide Havva Ertürk evden dışarı çıkınca, Yıldız havaya 1 el ateş etti. Daha sonra da kayınvalidesi ve kayınpederinin üzerine 7 el ateş etti.

Ağır yaralanan Ertürk çifti, vatandaşların yardımıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen kalbine saçma isabet eden Arif Ertürk hayatını kaybetti, karnına ve kasığına saçmalar isabet eden Havva Ertürk ise ameliyata alındı. Saldırı sırasında Ayşe Yıldız da evin içindeydi.

Tarık Yıldız kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. Şüpheli, polise verdiği ifadesinde kayınpederinin kendisine hakaret ettiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (SAMSUN/DHA)