Cizre'de zırhlı aracın çarptığı çocuk öldü

Cizrenin nur Mahallesi'nde zırhlı polis aracı beş yaşındaki Hakan Sarak çarptı. Küçük çocuk hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün zırhlı polis aracının çarptığı 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Şırnak Valiliği, çocuğun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Cizre ilçesi Nuh Mahallesi'nde dün, sokakta oynayan Hakan Sarak'a, devriye dolaşan polise ait zırhlı araç çarptı. Ağır yaralanan ve yakınları tarafından Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sarak, burada yapılan ilk müdahaleden sonra Batman'a sevk edildi. küçük çocuk ambulansla Batman'a götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Sarak'ın cenazesini otopsi için yeniden Cizre Devlet Hastanesi'ne getirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valilik kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "Cizre ilçesinde dün saat 11.00 sıralarında Nur mahallesinde seyir halinde olan Çevik Kuvvet'e ait zırhlı bir aracın kazaen 2011 doğumlu bir çocuğa çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında; çocuk yaralı olarak Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, ilk müdahalenin ardından Batman Devlet Hastanesine sevk edilmiş, yolda hayatını kaybetmiştir. Konu ile alakalı adli ve idari tahkikat devam etmektedir." (ŞIRNAK/DHA)