Nusaybin'de 3 cenaze çıkarıldı

Nusaybin'de sokağa çıkma yasağının devam ettiği Dicle mahallesinde 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Cenazeler Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mardin'in Nusaybin ilçesinde, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Dicle mahallesinde hafriyat çalışması yapılıyor. Çalışmanın yapıldığı bölgede bir evin bahçesine gömülmüş 3 cenaze bulundu.

Cenazelerin bulunması üzerine polis ve Dicle mahallesi muhtarına haber verildi. Mardin Valisi Mustafa Yaman tarafından oluşturulan ve mahalle muhtarlarının da yer aldığı komisyon, güvenlik güçleri ile birlikte olay yerine gitti.

Nusaybin Seyit-Der Başkanı Abdullah Öngün, Dicle Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ay, Abdulkadir Paşa Mahalle Muhtarı İbrahim Akpınar, Fırat Mahalle Muhtarı Hayrettin Özdemir ve Yenişehir Mahalle Muhtar Vekili Edip Tekin'den oluşan heyet, cenazelerin bulunduğu Can Sokağı'nda incelemelerde bulundu.

Yapılan kazının ardından, çıkarılan 3 cenaze, önce Nusaybin Devlet Hastanesi'ne daha sonra Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Nusaybin'de yapılan operasyonlar nedeniyle, 14 Mart tarihinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. İlçede uygulanan yasağa 3 Haziran'da son verilirken, Yenişehir, Kışla, Dicle, Abdulkadir Paşa, Fırat ve Zeynel Abidin mahallelerinde sokağa çıkma yasağı devam ediyor. (DHA) 

Etiketler Mardin Nusaybin