'Şüpheli paket'ten bezelye çıktı!

Beyoğlu'nda çöpteki düdüklü tencere tedirginlik yarattı. İstiklal Caddesi kapatıldı. Sonra bir genç olay yerine geldi...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beyoğlu Hüseyinağa Mahallesi'nde dün akşam saat 22.00 sıralarında Yeşilçam Sokak'tan geçen vatandaşlar çöp konteynerinin yanına bırakılan düdüklü tencereyi görünce durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çöp konteynırı kenarına bırakılan düdüklü tencerenin kapağının kapalı olduğunu görünce Yeşilçam Sokak ile İstiklal Caddesi'nin kesiştiği sokak başlarını şerit çekerek kapattı. Polis ekipleri "Akrep" diye tabir edilen zırhlı polis aracıyla herhangi bir olumsuzluğa karşı olay yerinde güvenlik önlemini alarak bomba imha uzmanı ekiplerini çağırdı. Bu sırada polis ekipleri İstiklal Caddesi'ni yaya geçişlerine kapatırken, nostaljik tramvayın da seferleri geçici olarak durduruldu. Bazı vatandaşlar olup biteni izlerken, bazılarının da cep telefonları ile fotoğraf çektikleri görüldü. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı polis ekipleri tencereyi incelemek üzere özel kıyafetlerini giydi. Polis ekipleri tencereyi bırakan gence ulaşarak içinde ne olduğu konusunda bilgi aldı. Tencereyi inceleyen polis ekipleri içinde yemek olduğunu gördü.

'ARTIK NE OLDUYSA...'

Düdüklü tencereyi çöpe bırakan gencin abisi olduğunu söyleyen bir kişi, "Burada işyerinde çalışıyor ve düdüklü bozuk. Artık ne olduysa akşam 21.30'da 'çöpe at' demişler, o da gitmiş çöpe atmış. Orada bulunan bir kaç kişi varmış herhalde onlar da korktular bu nedir diye. Onlar da polisi aramışlar her şey bundan ibaret. İçinde öğle yemeği bezelye vardı" dedi.

Polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk olmadığını tespit edince İstiklal Caddesi'ni tekrar yaya geçişlerine açtı. Kısa süreli durdurulan tramvay seferleri de kaldığı yerden devam etti. (İSTANBUL/DHA)

Etiketler Taksim paket Bezelye