Dövüldü, ezildi, yürüdü gitti!

Pendik'te bir trafik kazasına karıştığı için önce dayak yiyen, ardından yere düşen Mert Yıldırım'ın üzerinden otomobil geçti. Yıldırım'ın ezildikten sonra kalkıp yürümeye çalıştığı görüntüler, amatör bir kamera tarafından kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Pendik'te 2 hafta önce, bir kavgada aldığı darbelerle yere yığılan Mert Yıldırım'ın üzerinden bir de otomobil geçti. Mucize eseri hafif yaralanan adamın ayağa kalkmaya çalıştığı görüntüler bir amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Kavgada yaralanan, üzerinden de otomobil geçen Yıldırım, savcılıkta verdiği ifadede olayı ayrıntılarıyla anlattı.

ALDIĞI DARBELERLE YERE YIĞILDI

Pendik'te motosikletiyle seyir halinde olan Fahri Gümüş, aynı caddede ilerleyen otomobildeki 2 kişiyle tartışmaya başladı. Nedeni bilinmeyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında motosikletin arkasında oturan Mert Yıldırım da (27) 2 kişinin saldırısına uğradı. Yıldırım, aldığı darbeler sonrası bayılarak yere yığıldı.

GÖĞSÜNÜN ÜZERİNDEN GEÇTİ

Yanı başında süren kavga nedeniyle panik yaşayan kadın sürücü, gaza dokundu ve yerde yatan Yıldırım'ın göğsünün üzerinden geçti. Çevredekilerin uyarısı üzerine kadın hemen frene bastı. Mert Yıldırım, aracın altından çıkarıldı. Bir süre hareketsiz kalan Yıldırım, saniyeler sonra doğrulup ağaya kalkmaya çalıştı ancak çevredekiler buna engel oldu. Yıldırım olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yıldırım'ı ezen kadın sürücü ise bir süre kendine gelemedi.

BİRKAÇ SAAT SONRA YÜRÜDÜ

Mert Yıldırım hastanede tedavi altına alındı. Birkaç saat sonra da yürümeye başladı. Tüm bu yaşananlar amatör kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası boynu ve kollarında doku zedelenmesi; kaburgalarında da ezilme olduğu söylenen Yıldırım'ın tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiği öğrenildi. Mert Yıldırım, kendisini darp edenler ve üzerinden geçen kadın sürücüden şikayetçi oldu. Yıldırım'ın arkadaşı Nedim Hakkı Toprak, "Hemen geldik olay sonrası. Kanlar içindeydi. Hayatta olması mucize. Bir mucize gerçekleşti. Kaza sonrası ayağa kalkmaya da çalıştı" dedi. (İSTANBUL/DHA)

[kaza12]