'Hepiniz FETÖ'cüsünüz! diyerek polisi yumrukladı

Adana'da alkollü olduğu iddia edilen Erol İ., trafiğe kapalı yola otomobiliyle girince ceza yedi. Polisleri tek tek itekleyen Erol İ., arkasını dönüp uzaklaşmaya çalışan bir polis memurunu yumrukladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da 'demokrasi nöbeti' tutanların sabahladığı trafiğe kapalı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'na otomobiliyle giren sürücü, ekipler tarafından durduruldu. Alkollü olduğu iddia edilen Erol İ.'nin belgelerini alan polis, alkolmetreyi üflemesini istedi. Bunu reddeden Erol İ., polisin ceza yazmasını önlemek için "Ben emekli bir insanım, 3 çocuk okutuyorum. Çocuklarım polis ve asker olmak istiyordu. Ama artık olmazlar. Sizden nefret ediyorlar. Siz de FETÖ'cüsünüz" dedi.

Trafik polisleri, Erol İ.'ye, 'trafiğe kapatılan alana girmek' suçundan ceza yazdı. Otomobili de çağrılan çekiciye yüklenerek parka götürüldü. Ceza makbuzunu eline alan Erol İ., polislere küfrederek evrakı yere fırlattı, görevli polislerin üzerine Polislerden karşılık bulamayan Erol İ. arkasını dönüp uzaklaşmaya çalışan bir polis memurunu da yumrukladı.

POLİSLER BIRAKIP GİTTİ

Taciz ve hakaretlere sessiz kalan polisler, Erol İ.'yi caddenin ortasında tek başına bırakıp, ekip araçlarına binerek uzaklaştı. Giden polislerin arkasından bir süre daha küfreden Erol İ. ise boş yolda yalpalayarak yürüyerek gözden kayboldu. (DHA)