Firuzağa saldırgalarından 3'ü gözaltına alındı

Firuzağa'da bir plakçıda düzenlenen etkinliğe içki içildiği gerekçesiyle düzenlenen saldırıyla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Firuzağa'da bir plakçıya "içki içiliyor" bahanesiyle düzenlenen saldırıyla ilgili olarak, onlarca kişilik saldırgan gruptan sadece 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Firuzağa'da, bir plakçıda düzenlenen etkinliğe, "içki içiliyor" bahanesiyle düzenlenen saldırıyla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen saldırganlardan biri ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Saldırganlardan bir beyaz eşya firmasında teknik servis elemanı olarak çalışan D.B. ve servis şoförü S.T.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Gözaltına alınanlardan D.B.'nin saldırı görüntülerinde plakçıya girip, insanları darp ederek dışarı çıkan beyaz tişörtlü kişi olduğu öğrenildi.

MADIMAK ZİHNİYETİ 

17 Haziran günü akşam saatlerinde Velvet Indieground Records adlı plakçıda, dünyaca ünlü Radiohead grubunun internetten canlı yayınladığı konseri dinlemek için düzenlenen etkiliğe saldırı düzenlendi. Plakçıya gelen yaklaşık 20 kişilik saldırgan grup etrafa küfürler savurarak insanlara saldırdı. "Ramazan'da utanmıyor musunuz lan?" diyen saldırgalar, etkinliğe gelenleri "Sizi içeride yakarız" diye tehdit etti. (DHA/CUMHURİYET)