Türkgün yazarına göre seçim 'top'tan kaybedilmiş: Bahçeli Cumhurbaşkanını uyarmıştı

Türkgün yazarı Ali Sunak'a göre, Cumhurbaşkanı, Bahçeli'nin uyarısını dinleyip futbol federasyonu yönetimini değiştirseydi, seçim sonuçları bu kadar kötü olmayacaktı.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Türkgün yazarı Ali Sunak, seçim sonuçlarına ilişkin ilginç bir yoruma imza attı. Sunak, belediye seçimleri ile Futbol Federasyonu arasında bir bağlantı olduğunu belirtti, Federasyonun değişmemesinin yerel seçim sandığına 2-3 negatif puan olarak yansıdığını ileri sürdü. Sunak'ın yazısının ilgili bölümü şöyle: 

"Münferit 1-2 olay dışında belediye seçimlerinin sıkıntısız tamamlanmış olması sevindiricidir. Futbolumuzun kötü yönetilmesinin, seçim sonuçlarına da en azından 2- 3 puan negatif yansıdığını düşünenlerdenim. 5-6 aydan beri bu federasyonun futbolu yönetemediğini ve değişmesi gerektiğini burada aşağı yukarı her yazımda dile getirdim. O nedenle vicdanen müsterihim. Sayın Devlet Bahçeli de ilki 12 Aralık 2023 de olmak üzere, birçok kez bu federasyonun değişmesi gerektiğini dile getirmişti. Keşke Cumhurbaşkanı Devlet Bey’e kulak verseydi..."

(HABER MERKEZİ)