Tunç Soyer: Yılların sorunu çözüldü

Gürçeşme Caddesi'nde yapılan yol yenileme çalışmalarının tamamlandığını duyuran Tunç Soyer, "Yılların sorunu çözüldü, Gürçeşme yeni yoluna kavuştu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gürçeşme Caddesi'nde yapılan yol yenileme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından caddenin son halinin görüntülerini paylaşan Soyer, şu ifadeleri kullandı:

"Yılların sorunu çözüldü, Gürçeşme yeni yoluna kavuştu! İzmir'in yoğun kullanılan arterlerinden Gürçeşme Caddesi, İZBETON ekiplerince baştan sona yenilendi. Çevre düzenlemesi, istinat duvarları ve yüksek standartlı asfaltıyla kullanıma açılan cadde, Yeşildere'nin yükünü azalttı."

Çalışmalar hakkında bilgi veren inşaat mühendisi Selçuk Angili şöyle konuştu:

Yeşildere Caddesi'ne alternatif, İzmir'in en önemli ana arter yollarından biri olan Gürçeşme Caddesi yenileme projesi tamamlanmıştır. Bin 300 metre uzunluğundaki Gürçeşme Caddesi'nde yağmur suyu kanalları, taş duvar, tretuvar ve yol genişletme çalışmalarının akabinde toplamda 5 bin tonluk sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanmıştır. Gürçeşme Caddesi'nin kullanıma açılması ile Yeşildere Caddesi'ndeki trafik yükünü azaltmayı amaçlıyoruz. İZBETON olarak İzmir'in dört bir yanında gece gündüz çalışmalarımız devam etmektedir.