Tüm çalışanlarına 30 bin lira tatil parası verdi

Kocaeli ilinin Dilovası'nda faaliyet gösteren Efectis Era Avrasya adlı firma, tüm çalışanlarına 30 bin TL tutarında yaz tatili ödemesi yaptı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Efectis Era Avrasya firması, tüm çalışanlarına 30 bin TL tutarında tatil desteği ödemesi yaptı. Dünya genelinde 21 tesiste 300’den fazla çalışanı olan holdingin Türkiye ortaklığındaki 45 çalışanı da bu destekten yararlandı.

TÜM ÇALIŞANLARA VERİLDİ

Efectis Era Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı İlker İbik imzası ile yapılan açıklamada, “Bu sene de zorlu bir ilk yarıdan sonra yaz tatili dönemine girmiş bulunuyoruz. Çoğu arkadaşımız önümüzdeki birkaç ay içinde yıllık izinlerinin bir kısmını kullanarak dinlenmeyi tercih edecek. Hem geçtiğimiz iki ay içinde artan hayat pahalılığını hem de son aylardaki yoğun çalışmalarınızı göz önüne alarak, maddi kaygı olmaksızın tatilinizin tadını çıkarmanıza destek olmak amacı ile bu yıla özel yaz tatili desteği ödemesi yapmaya karar verdik.

Maaşlarınız yatmadan önce, her bir arkadaşımıza kısıt uygulanmaksızın 30 bin TL tutarında yaz tatili destek ödemesi yapılacaktır. Mutluluk ve sağlıkla harcamanızı ve sezon başlangıcına daha güçlü ve istekli bir şekilde geri dönmenizi temenni ederim” ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)