Trump Jr.'dan Pelosi saldırısına gönderme: İç çamaşırı ve çekiç

Nancy Pelosi'nin eşine düzenlenen saldırıya gönderme yapan Trump Jr., "Paul Pelosi konseptli Cadılar Bayramı kostümümü hazırladım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. sosyal medya paylaşımında, Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşine düzenlenen saldırıya gönderme yaptı. Instagram paylaşımında iç çamaşırı ve çekiç fotoğrafına yer veren Trump Jr., "Paul Pelosi konseptli Cadılar Bayramı kostümümü hazırladım" ifadelerini kullandı. ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'a da işaret eden Trump Jr., "Çekici kırmızı tüylü bir otriş ile değiştirirseniz, kendinizi Hunter Biden'a dönüşmüş olarak bulabilirsiniz" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Nancy Pelosi'nin eşi Paul Pelosi, 42 yaşındaki David DePape tarafından çekiçli saldırıya uğradı. DePape'in saldırı esnasında 'iç çamaşırı' giydiği iddia edilmişti ancak The Washington Post gazetesi, söz konusu iddiaları yalanladı.

San Francisco Emniyet Müdürü William Scott, saldırıya ilişkin şu açıklamayı yapmıştı: ”Polis memurları olay yerine gittiklerinde Paul Pelosi ve yetişkin bir erkek ile karşılaştı. Hem Pelosi hem de saldırganın ellerinde çekiç vardı. Sonra saldırgan Pelosi'nin elinden çekici aldı ve acımasızca çekiçle Pelosi'ye saldırdı. Polisler hemen saldırganın elinden silahını alıp kendisini gözaltına aldı ve tıbbi yardım istedi.” (DIŞ HABERLER)