Trafik kavgasına akrabalar da karıştı, AK Partili başkan darp edildi

Trafik kazasının ardından başlayan tartışma büyüdü, iki taraf da akrabalarını çağırdı. 50 kişi sopa, muşta ve bıçaklarla birbirine girdi. AK Parti ilçe başkan yardımcısı, kardeşi ve yeğeni yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de iki otomobilin karıştığı hasarlı kazanın ardından çıkan tartışma, tarafların telefonla çağırdığı yakınlarının da dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Sopa, muşta ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. 

DHA'nın aktardığına göre olay, 31 Ağustos akşamı Karşıyaka ilçesi Örnekköy Mahallesi'nde meydana geldi. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldırım yönetimindeki otomobil ile Erol Çelik'in kullandığı otomobil çarpıştı.

Hasarlı kaza sonrası taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yıldırım ve Çelik yakınlarını aradı. Yaklaşık 50 kişi olay yerinde toplandı. Olay kısa sürede sopa, muşta ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada AK Partili Yılmaz Yıldırım gözüne aldığı darbeyle yaralandı. Kardeşi Cengiz Yıldırım'ın kolu kırıldı, yeğeni Erdem Yıldırım ise bıçak darbeleriyle yaralandı.

'SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN?'

Kavgada yaralanan 3 kişi, karşı taraftan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Erol Çelik ise ifadesinde kimseden şikayetçi olmadığını belirtip, olayı şöyle anlattı: "7532 Sokak'tan gelen otomobil otomobilimin sol çamurluğuna çarptı. Aracı kullanan kişinin elinde cep telefonu vardı. Aracından inen sonradan adının Yılmaz Yıldırım olduğunu öğrendiğim bu kişi, 'Dikkat etsene, bak arabanın haline' dedi. Ben de 'Sen benim arabama çarptın' dedim. Tutanak getirdi, 'Kaza raporu tutacağız' dedi. Ardından da 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun?' deyince ben de 'Sen kimsin?' diyerek elimi kaldırdım. Bunun üzerine bileğimden tuttu. Tokat attım, yere düştü. Sonra aracından sopa çıkardı. Beni darp etmeye çalıştığı sırada çevredekiler yetişip, ayırdı. Ardından bana küfredip, telefonla akrabalarını arayıp, çağırdı. Gelen yakınları da küfredip, saldırdı. Ardından polisler geldi. Beni kendi araçlarına alarak, bölgeden uzaklaştırıp, kurtardı. Bu sırada ben de yeğenimi arayıp, durumu anlattım. Ancak polis aracında olduğum için devamında ne yaşandı bilmiyorum."

'3 KİŞİYE 50 KİŞİ SALDIRDILAR'

Cengiz Yıldırım ise "Olaydan sonra sadece 1 kişi gözaltına alındı. Oysa bize 50 kişi saldırıp, linç etmeye çalıştı. Kolumu kırdılar. Oğlumu bıçakla yaraladılar. Adalet yerini bulsun. Bize saldıran diğer kişiler kimse tespit edilsin" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)