Trabzonspor'dan Avcı'ya çiçekli teşekkürlü veda

Teknik direktör Abdullah Avcı takımdan ayrılmak üzere Trabzon'a döndü. Kentte çiçeklerle karşılanan Avcı için kulüpten teşekkür mesajı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da istifa eden teknik direktör Abdullah Avcı için veda mesajı yayınlandı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan video paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

‘Ben dingin denize değil, Karadeniz'in dalgalı denizine çıktım’ ifadesiyle başladı hikayemiz… 1’i Süper Lig, 2’si ise Süper Kupa olmak üzere üç tertemiz kupa ve nice zaferler için; teşekkürler Abdullah Avcı.

 

HAVALİMANINDA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Avcı, Ahmet Ağaoğlu'nun ardından geçici başkanlık görevi yürüten Ertuğrul Doğan'la İstanbul'da yaptığı görüşmenin ardından Trabzon'a döndü. Kulüp çalışanları ve futbolcularla vedalaşmak için geri dönen Avcı'yı, havalimanında taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Trabzonsporlular Avcı'ya teşekkür etti ve hatıra fotoğrafları çektirdi. 

Taraftarlara teşekkür eden Avcı, daha sonra kulüp aracına binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne hareket etti. Avcı, Adana Demirspor ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak bordo-mavili takıma bugün veda edecek. Eşyalarını toparlayacak olan Avcı, daha sonra kentten ayrılacak.

(HABER MERKEZİ)