Trabzonspor'da eksikler dönüyor

Trabzonspor'un cuma günü sahasında karşılaşacağı Sivasspor karşılaşmasında kart cezası sona eren Enis Destan ile sakatlıklarını atlatan Paul Onuachu ve Mehmet Can Aydın forma giyebilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor'da gözler Tredyol Süper Lig'in 32. haftasında karşılaşacağı EMS Yapı Sivasspor maçına çevrildi.

Bu sezon sakatlık kabusundan kurtulamayan Bordo-Mavili takımda karşılaşma öncesi eksik oyuncuların dönüşü teknik heyeti sevindirdi. Sezonu kapatan Hüseyin Türkmen dışında eksik oyuncu bulunmayan Karadeniz ekibinde kart cezası sona eren Enis Destan ile sakatlıklarını atlatan Paul Onuachu ve Mehmet Can Aydın şans verilmesi halinde sahadaki yerini alabilecek.

Trabzonspor'un EMS Yapı Sivasspor karşısında sahaya çıkacağı ilk 11 de büyük ölçüde şekillendi. Karadeniz ekibinin, Tümosan Konyaspor maçındaki kazanan kadroyu büyük oranda koruması bekleniyor. Kalede Uğurcan Çakır'a görev vermesi beklenen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın savunma dörtlüsünde Meunier, Mendy, Denswil ve Eren Elmalı'yı kullanması bekleniyor. 

Orta alanın merkezinde Berat Özdemir, Umut Güneş ve Bardhi üçlüsünden son maçta memnun kalan Avcı, sağ kanatta Visca, sol kanatta da Trezeguet'yi tercih edecek. Avcı'nın tek karar veremediği mevki ise forvet. Tecrübeli çalıştırıcı ileri uçta son maça ilk 11'de başlayan Nicolas Pepe ile sarı kart cezası sona eren Enis Destan ikilisinden birini tercih edecek.  

Uzun zamandır takımdan ayrı kalan Onuachu'nun ise karşılaşmaya kulübede başlaması daha yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Sezon başı kampında sakatlanan ve tedavisinin tamamlanmasının ardından ilk kez son oynanan Konyaspor karşılaşmasında forma giyen Mislav Orsic'in de Sivasspor karşılaşmasında daha fazla süre alması bekleniyor. 

(SPOR SERVİSİ)