Trabzonspor kupada moral arıyor

Trendyol Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği'ni mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmak istiyor.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün Trabzonspor, Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Eryaman Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Mert Güzenge yönetecek. Karşılaşmayı kazanacak takım, adını çeyrek finale yazdıracak.

Ziraat Türkiye Kupası'na 3. turdan dahil olan ev sahibi ekip sırasıyla Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar ve Kayserispor'u eleyerek son 16 turuna geldi.

Kupaya 4. turdan başlayan Trabzonspor ise sırasıyla Ahlatcı Çorum FK ve Manisa FK'yi eleyerek son 16 turuna yükselmişti.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle galibiyete hasret kalan bordo-mavililer, kupada Gençlerbirliği'ni eleyerek moral bulmak istiyor.

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Pepe ve Onuachu'nun yanı sıra sakatlıkları süren Orsic, Hüseyin Türkmen ve Benkovic forma giyemeyecek.

(SPOR SERVİSİ)