Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisine saldırı

Bursa'daki Trabzonspor Futbol Okulu'na giden 9 yaşındaki çocuk, hakaretlere maruz kaldı ve biber gazlı saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, Bursa'da bordo mavili kulübe ait futbol okulunda eğitim alan 9 yaşındaki çocuğun saldırıya uğradığını açıkladı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamaya göre, Bursa'da kulübe ait futbol okulunda kayıtlı 9 yaşındaki çocuk, bir kişinin hakaretlerine maruz kaldı. 

Saldırganın yüzüne biber gazı sıktığı çocuk, hastaneye kaldırıldı.

Trabzonspor'un açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"BU OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ! Bursa’da henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs; 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu mensubu öğrencimize önce hakaret edip sonra da yüzüne biber gazı sıkarak asla kabul edilemez bir saldırı gerçekleştirmiştir. Biber gazının etkisinden ötürü hastanede tedavi gören genç taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; saldırıyı gerçekleştiren bu şahsın bir an önce yakalanarak gereken cezayı alması için konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz."

 

YAKALANDI

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Trabzonspor Futbol Okulu'na giden Yusuf Emir Bolat'ın yüzüne biber gazı sıkıp bisikletiyle kaçan şüphelinin, Veysel İ. (31), olduğunu belirledi. Veysel İ., yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (HABER MERKEZİ)