Trabzonspor cephesinden ilk açıklama: 'İki takım arasında sıkıntı yok'

İstanbulspor'un sahadan çekilmesi sonrasında Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan "İkna etmeye çalıştım ama kararlıydı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de İstanbulspor-Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımı sahadan çekti. Hakem kararına itiraz sonrasında 72. dakikada gelen sahadan çekilme kararının ardından Trabzonspor cephesinden ilk açıklama geldi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, A Spor canlı yayınında yaptığı açıklamada iki takım arasında bir sıkıntı olmadığını söyledi. Doğan "Pozisyonun tekrarını hala izleyemedim. Ecmel Başkanı ikna etmeye çalıştım ama kararlıydı" dedi. TFF yönetiminin Türkiye futbolundaki mevcut gidişatı düzeltebileceğine inanmadığını belirten Doğan, Sarıalioğlu'nun kararı hakkında yorum yapmak istemediğini söyledi.

'SAHADA KALMAYA ÇALIŞTIK'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, "Değişik bir gün yaşanıyor. Üzücü. Bundan sonrası TFF'nin vereceği karar. Son zamanlarda yaşanan birtakım olaylarla alakalı, hep oyun ve oyuncuyu geliştirme üzerine kafamı yordum. Birbirimize karşı saygıyı tekrar yakalayabilirsek birçok şeyi değiştirebiliriz diye düşünüyorum. Ben oyunun içinde kalacağım, bunu geliştirmek için uğraşacağım" dedi.

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır da maç sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Ecmel Başkana sordum, çekmek istediğini söyledi. İstanbulsporlu arkadaşlarım da var, onlarla konuşurken, onlar da oynamak istiyordu. Bizlik bir durum yoktu. Başkanın aldığı bir karar. Biz sahanın içinde kalmaya çalıştık." (SPOR SERVİSİ)