Trabzonspor, Adana'yı tek golle devirdi

Trabzonspor ligdeki çıkışını Adana Demirspor karşılaşmasında da sürdürdü. Trezeguet'nin golüyle Akdeniz temsilcisini mağlup eden Bordo-Mavililer ligde üst üste 32üncü galibiyetini aldı.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında oynanan maçta Trabzonspor, sahasında ağırladığı Yukatel Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. 

Teknik direktör Abdullah Avcı, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Fernandez'in yokluğunda Mendy'i stopere çekerken, bu oyuncunun yerine Umut Güneş'e ilk 11'de görev verdi. Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Pepe ve Onauchu da karşılaşmaya kulübede başladı. 

 

Rakibine büyük üstünlük kuran Trabzonspor 21. dakikada öne geçti. Visca'nın sağdan ortasında ceza alanı çizgisi yakınında Bardhi'nin şutunda top savunmadan döndü. Pozisyonu takip eden Trezeguet, altıpasta meşin yuvarlağı filelere gönderdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. 

 

Trabzonspor ikinci yarıda da etkili ataklar geliştirse de farkı artıracak golü bulamadı. Konuk Adana Demirspor ise maçın son bölümünde oyuna ağırlığını koyarken tabelayı değiştirecek skoru bulamadı ve maç 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. 

Üst üste 3'üncü galibiyeti alan Trabzonspor puanını 46'ya çıkararak puan tablosunda 3. sıradaki yerini korudu. Kötü gidişe son veremeyen Adana Demirspor ise 32 puanda kalarak haftayı 12. sırada kapattı. 

(SPOR SERVİSİ)